Beoordelingen van FEBO Amsterdam

Recente recensies

2.0
Barbara
12 april 2021

Ik had als ophaaltijd 18.20 opgegeven. Ik werd echter om 17.55 al gebeld dat het klaar stond. Vast vriendelijk bedoeld maar niet wat ik gevraagd had. Toen ik aangaf dat dat jammer was om dat ik niet eerder kon komen halen en het dan waarschijnlijk koud zou zijn, werd aangegeven dat dat geen probleem zou moeten zijn. Helaas was de patat uiteindelijk toch echt koud en slap. Heel zonde, we hebben bijna de hele gezinszak in de prullenbak moeten gooien. We aten patatjes op verzoek van mijn dochter die haar zwemdiploma had gehaald. Een feestelijk moment dus wat zo enigszins in het water viel. Ik zou niet snel nog een keer vooraf bestellen...

Marijn
27 februari 2021

Bami zat niet in de bestelling, ook de samuraisaus zat er ziet bij.

Martijn
7 februari 2021

Na online een bestelling geplaatst te hebben, nog ruim voor sluitingstijd, en vooraf te hebben betaald kwam ik bij afhalen bij een dichte FEBO aan. Ik kreeg een paar minuten daarvoor nog een update van mijn bestelling in m'n mailbox, namelijk dat deze om 19.50 afgehaald kon worden. Om 19.40 zat echter de deur al op slot. De medewerkster die nog aanwezig was deed de deur even van het slot, om mede te delen dat ze mijn bestelling had geannuleerd. Vreemde manier van communiceren (en bepaald niet klantvriendelijk), ook omdat ik verder helemaal geen annulering heb gezien in mijn mailbox en ik nu gevraagd word om een recensie te schrijven over mijn bestelling. Of, hoe & wanneer ik mijn geld terugkrijg is mij ook nog even een raadsel... Als deze vestiging ineens eerder besluit dicht te gaan dan is dat an sich prima, maar communiceer dit dan en laat de optie om te bestellen (en te betalen voor iets wat je dus niet krijgt) niet open!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frederik
24 januari 2021

gewoon een fijne kroket besteld, en bijna klaar bij ophalen, super vers !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
1 januari 2020

Bestelling betaald, maar bij aankomst op aangegeven tijd bleek de vestiging gesloten. Ik hoop en verwacht dat dit goed afgehandeld wordt, maar echt handig is t niet. Bovendien: trek!